.

Een frisse start van de dag.

De ochtend begonnen met een goed stevig ontbijt (alpro proteïne melk, met proteïne flakes en schepje fijne havermout van Body&Fit en 1 EL special flakes Rood Fruit van Jumbo
Voor het hardlopen aan kies ik graag voor een stevig, eiwitrijk ontbijt. Dit omdat ik niet mag afvallen en ik loop om mijn conditie te verbeteren, spiermassa op te bouwen maar bovenal om te ontspannen. Het leeg maken van mijn hoofd.
Na het hardlopen ga ik vaak nog even naar de sportschool voor krachttraining. Ik train bij ProFit Gym (Emmen)
Tussen het trainen door kies ik dan ook voor een energybar: Rocket Fuel verkrijgbaar in 3 smaken waarvan ik Berries het lekkerste vind.

Deze energybar is gemaakt van fruit, dadels en haver. Het is een bron van natuurlijke koolhydraten. In mijn situatie is het erg belangrijk dat ik voldoende koolhydraten binnen krijg, vooral tijdens en na het sporten. Zo blijf ik op krachten en op gewicht. Wil je deze bar proberen? Je bestelt hem gemakkelijk door op de volgende afbeelding te klikken.