Voedingsbegeleiding

Als het jouw doel is om aan je gewicht te werken, dan zullen wij samen met jou gaan kijken hoe jij dit doel kunt behalen.
Of je nu wilt afvallen, in balans wilt blijven of in vorm wilt komen, aan de hand van jouw doel stellen we samen een actieplan op. Eentje die past bij jouw persoonlijke situatie en eentje die realistisch en motiverend is.

Wij geven je geen dure voedingsschema’s of ingewikkelde diëten of waarbij je de hele dag honger hebt, integendeel. Van ons krijg je naast een eetdagboek waarin jij bijhoudt wat je eet een wekelijks voedingsschema met simpele gerechten, ruime opties en met producten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. Ons doel is om jou bewust te maken wat gezonde voeding is en je hierbij handvaten te geven om je nieuwe eetpatroon blijvend vol te kunnen houden.
Dat is de methode waar OokJIJkanhet voor staat. Bewustwording door middel van positieve gedragsverandering. Geen ingewikkelde schema’s en de hele dag door calorieën tellen, nee doordat je leert hoe je bewuste keuzes maakt en hoe je daarmee om gaat kun je blijven genieten van het leven. Bij OokJIJkanhet draait het om JOU als persoon.

Om te werken aan gewicht is de balans tussen voeding, bewegen en slaap erg belangrijk maar ook de mate van stress.
Door leuke opdrachten word jij je bewust van jouw levensstijl en krijg je plezier in het bereiken van jou nieuwe gewicht (positieve gedragsverandering dus).
Het hele traject staat het team van OokJIJkanhet! je bij om je te motiveren en om je handvaten aan te reiken maar JIJ bent de drijvende kracht van je eigen succesverhaal.

OokJIJkanhet biedt begeleiding bij afvallen (vetpercentage verlagen), op gewicht te blijven (gezonder & bewuster eten) en aankomen (spiermassa opbouwen).

Spreekt deze manier van werken aan een gezond gewicht je aan? Neem dan vrijblijvend contact met  op via de contactgegevens op deze website.