Maagverkleining

Leid jij momenteel aan (ernstig) overgewicht en sta je op de wachtlijst voor een maag verkleinende operatie, of twijfel je over de operatie of heb je wellicht de operatie al ondergaan?
OokJIJkanhet biedt ondersteuning aan voor zowel voedingsadvies om op gewicht te blijven maar ook bij het mentale proces.
Als je hierover meer wilt weten van een ervaringsdeskundige wat je allemaal kunt verwachten of mee kunt maken of wil je extra ondersteuning in de begeleiding naar de operatie toe of heb je juist weer een stok achter de deur nodig? Misschien worstel je wel enorm met je zelfbeeld sinds de operatie?

Eerder op de site heb je al kunnen lezen dat ik (door middel van een mini Gastric Bypass) van 148,9 KG naar 66,4 KG (huidig gewicht) ben gegaan. Maar ik ben zelfs nog lichter geweest, namelijk 59 kilo. Dit was voor mij persoonlijk een keerzijde.

Door mijn ervaring kan ik jou helpen met de worsteling met overgewicht, wat doet dit met je zelfbeeld en wat kan je verwachten. Heb jij hier ook vragen over? Schroom dan niet om hulp te vragen. Zeker bij een ingreep als dit die jouw leven zo zal veranderen kan je alle hulp gebruiken, iemand die je bijstaat maar die ook weet wat je mee maakt.

Voor meer informatie kun je mij altijd bellen of appen op 06-25313341of mail naar info@ookjijkanhet.nl.